H πρόβλεψη του Γκάρι Λίνεκερ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Την πρόβλεψή του για τον νικητή του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ, έκανε ο Γκάρι Λίνεκερ.
Ο θρύλος των Έβερτον, Λέστερ, Τότεναμ, Μπαρσελόνα και Εθνικής Αγγλίας, «έχρισε» φαβορί την Λίβερπουλ.

Έτσι, μιλώντας στους Times είπε: «Γενικά, σαν ομάδες, η Λίβερπουλ έχει καλύτερους παίκτες. Τερμάτισαν 20 βαθμούς πάνω από την Τότεναμ φέτος και είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς πως η Τότεναμ είναι φαβορί. Αλλά, όπως ξέρουμε στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν πάντα οι καλύτερες ομάδες και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το κάνει τόσο ιδιαίτερο».

Για τον Γιούργκεν Κλοπ είπε: «Ο Κλοπ είναι ένας ενθουσιώδης και παθιασμένος άνθρωπος. Αυτή η Λίβερπουλ αντανακλά σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά του - πολύ δυναμική, με πολλή ενέργεια. Είναι πολύ έξυπνος και ένας θαυμάσιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου που δείχνει το πάθος του».

Για τον Ποκετίνο δήλωσε: «Ο Ποκετίνο είναι ξεκάθαρα ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όμως οι "Σπερς" πρέπει να επενδύσουν και μου το έχει πει και ο ίδιος. Πρέπει να στηριχτεί και υποψιάζομαι ότι αν δεν στηριχτεί θα είναι λίγο δύσκολο να τον κρατήσουν».