"Τελειώστε τον Γκαγκάτση από την Σούπερ Λιγκ!"

Την άμεση απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Σούπερ Λιγκ απαίτησε ο επικεφαλής παρακολούθησης της ΕΠΟ από ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ, Χέρμπερτ Χούμπελ που έδωσε το παρόν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Ο κ. Χούμπελ τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι απαράδεκτη η στάση της Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ διατηρώντας στο χώρο του ποδοσφαίρου και σε περίοπτη μάλιστα θέση τον Βασίλη Γκαγκάτση που έχει καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη με κάθειρξη πέντε ετών για το σκάνδαλο της Κάρτας Υγείας!
«Έπρεπε να τον είχατε διώξει από την στιγμή που έχει καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χούμπελ που κατηγόρησε ευθέως την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για την αδράνεια που έχει δείξει στη μη τήρηση της νομιμότητας.
Ως γνωστόν από την πρώτη στιγμή που βγήκε η καταδικαστική απόφαση για τον Βασίλη Γκαγκάτση ουδείς πλην του Ολυμπιακού δεν έχει αντιδράσει. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως άπαντες κάνουν τα… στραβά μάτια, προεξέχοντος του ίδιου του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη που βλέπει τον νόμο να μην εφαρμόζεται και όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά συσκέπτεται μαζί με τον Βασίλη Γκαγκάτση!
Επίσης είναι εντυπωσιακό πως πρόσφατα οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Γκαγκάτση στη θέση που κατέχει στον συνεταιρισμό με μόνο τον Ολυμπιακό και την Λάρισα να υποστηρίζει την νομιμότητα.
Ο Ολυμπιακός μάλιστα όπως αναφέραμε σχετικά είναι αποφασισμένος να πάει το θέμα Γκαγκάτση μέχρι το τέλος για την αποπομπή του από το ποδόσφαιρο κάνοντας μηνύσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Βασιλειάδη και τον ΓΓΑ Συναδινό για την ανοχή τους στη μη εφαρμογή του νόμου.
Έχει βεβαίως πλέον πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μετά την θέση της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ όπως εκφράστηκε από τον κ. Χούμπελ να δούμε αν θα υπάρξει αλλαγή στη στάση όλων των συντελεστών της… εξυγίανσης στη χώρα μας ή και τώρα θα συνεχίσουν να «σφυρίζουν αδιάφορα».
Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια του ΔΣ, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του προεδρείου της ΕΠΟ με εκπροσώπους της Λίγκας καθώς ψήφισαν λευκό σε θέμα οικονομικού απολογισμού. Τους ζητήθηκε ο λόγος, με τους εκπροσώπους της Λίγκας να απαντούν ότι ήταν απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
ΠΗΓΗ: to10.gr