Στην ΕΠΟ μίλησαν και με Κατάρ για τελικό Κυπέλλου!

Και με το Κατάρ μίλησαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ για την διεξαγωγή του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Σπορ FM, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει κάνει διερευνητικές επαφές με την αντίστοιχη του Κατάρ, για να φιλοξενηθεί εκεί ο πιθανός τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
Έναν τελικό Κυπέλλου με επεισόδια φοβάται η υπό επιτήρηση ΕΠΟ. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πληροφορίες, η σκέψη που είχε γίνει γνωστή από τα ρεπορτάζ, για τελικό στο εξωτερικό, δεν έχει εγκαταλειφθεί.
Η πιο πρόσφατη σκέψη που έχει δοκιμαστεί για το κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει πράξη, είναι η διεξαγωγή του τελικού στο Κατάρ, σε περίπτωση που είναι τελικά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
Προφανώς η σκέψη αυτή έγινε επειδή το Κατάρ έχει δημιουργήσει μια παράδοση διεξαγωγής τέτοιων αγώνων, που αφορούν ακόμη και μη Ασιατικές ομοσπονδίες.
Για παράδειγμα έγινε τώρα το Αφρικανικό Σούπερ Καπ, ενώ προγραμματισμένο είναι και το Σούπερ Καπ της Τυνησίας. Έχει ενδιαφέρον μάλιστα αυτό, γιατί έχει ήδη αναβληθεί, επειδή οι ομάδες που το διεκδικούν, διαφωνούν για τους διαιτητές... Κάτι θυμίζει αυτό.
Μάλιστα το Κατάρ έχει και παράδοση στο να διοργανώνει τέτοια ματς, ακόμη και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την κατάθεση και αποδοχή ανάλογου αιτήματος.
Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού, οι παρασκηνιακές επαφές έχουν γίνει στο υψηλότερο επίπεδο ανάμεσα στις Ομοσπονδίες, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει το ζήτημα και με τα σημερινά δεδομένα, φαίνεται δύσκολο.
Να σημειώσουμε εδώ, πως στην διοργάνωση ανάλογων αγώνων στο Κατάρ, συνήθως παίζουν ρόλο και μεγάλες εταιρείες που μπαίνουν ως χορηγοί.
Πάντως ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με την σκέψη για το Κατάρ, που είναι δύσκολο να υλοποιηθεί όπως φαίνεται ή με άλλη που να αφορά διεξαγωγή του τελικού στο εξωτερικό, εφόσον τελικά το ζευγάρι είναι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως φέτος θα γίνει με τις συνθήκες που έχει γίνει τα δύο τελευταία χρόνια.
Ίσως όλα αυτά να μοιάζουν υπερβολικά, αλλά για μια χώρα που αδυνατεί να εγγυηθεί τα αυτονόητα σε αυτές τις περιπτώσεις, τελικά μάλλον δεν είναι υπερβολικά.