Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Μπαρσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε! (pics)

Πρωταθλήτρια Ισπανίας για 26η φορά στην Ιστορία της, στέφθηκε χθες το βράδυ η Μπαρσελόνα! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε 1-0 την Λεβάντε στο Καμπ Νου και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο της Πριμέρα Ντιβιζιόν, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος!
Πρωταγωνιστής της νίκης ήταν και πάλι ο Λιονέλ Μέσι, που ήρθε από τον πάγκο στο 46ο λεπτό για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 62', παίρνοντας ξανά την ομάδα στις πλάτες του. Αυτό ήταν το 10ο Πρωτάθλημα της μυθικής του καριέρας και 34ος τίτλος συνολικά. Μάλιστα από την στιγμή που ο Αργεντίνος σούπερ σταρ φόρεσε την φανέλα της Μπάρτσα, ενώ εκείνος έχει 34 τίτλους μόνος του, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 20 τίτλους συνολικά! Για το καμάρι της Καταλωνίας ήταν το 8ο Πρωτάθλημα στα τελευταία 11 χρόνια, ενώ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν το 2ο πρωτάθλημα σε 2 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου! Γι' αυτή την επίδοση θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε ειδικό θέμα σε λίγη ώρα.
Η Μπαρσελόνα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στην Ισπανία και φέτος, σκορπώντας κάθε αντίπαλο που είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά της! Πλέον βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε φωτογραφίες από την φαντασμαγορική φιέστα: