Κάζο για την Παρί Σεν-Ζερμέν, Κυπελλούχος Γαλλίας η Ρεν!

Το Κύπελλο Γαλλίας κατέκτησε η Ρεν, νικώντας την Παρί Σεν-Ζερμέν στον τελικό, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη!
Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν παρότι έχανε με 0-2 στον τελικό του Σταντ Ντε Φρανς, "επέστρεψε" και νίκησε στα πέναλτι με 6-5 κατακτώντας το τρόπαιο για 3η φορά στην Ιστορία της (οι άλλες 2 ήταν το 1965 και το 1971).
Ο Ντάνι Άλβες στο 13' έκανε το 1-0 και ο Νεϊμάρ στο 22' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Όμως το αυτογκόλ του Κιμπεμπέ στο 40' έβαλε ξανά στο κόλπο τη Ρεν, που ισοφάρισε στο 66' με τον Έντσον Αντρέ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου δεν άλλαξε τίποτα. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου Αρεολά και Κούμπεκ για Παρί και Ρεν αντίστοιχα αδυνατούσαν να αποκρούσουν κάποια προσπάθεια.
Η Ρεν ευστόχησε με τους Νιάνγκ, Μπεν Αρφά, Γκρενιέ, Σιλικί και Μπενσεμπαϊνί, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν με τους Καβάνι, Ντάνι Άλβες, Παρέδες, Μπερνάτ και Νεϊμάρ. Ο Σαρ έκανε το 6-5 για τη Ρεν, αλλά ο Ενκουκού σούταρε ψηλά άουτ στέφοντας τη Ρεν Κυπελλούχο Γαλλίας!
Μεταξύ των νέων Κυπελλούχων Γαλλίας βρέθηκε και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο Σουηδός πρώην μέσος της ΑΕΚ, που όμως έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε στον τελικό.