Πιό γρήγορα από κάθε άλλον στα 50 γκολ με την Λίβερπουλ ο Σαλάχ!

Πετυχαίνοντας γκολάρα και φυσικά αποκτώντας αυτοπεποίθηση έπειτα από ένα στείρο διάστημα όπου δεν μπορούσε να βρει δίχτυα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε ο ταχύτερος ever σκόρερ 50 τερμάτων για τη Λίβερπουλ από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, βάζοντας μπροστά τους «Κόκκινους» στο St. Mary's και ολοκληρώνοντας την ανατροπή απέναντι στη Σαουθάμπτον.
Ο «Φαραώ» πέρασε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις δίχως να... τραφεί με γκολ, όμως έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί, στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στους «Αγίους».
Στο 80ό λεπτό πήρε τη μπάλα πίσω από τη μεσαία γραμμή, έτρεξε μόνος του στην αντεπίθεση και τελείωσε τη φάση με αριστερό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής του Γκαν για να βάλει μπροστά τη Λίβερπουλ κάνοντας την ανατροπή στο σκορ (1-2), προτού έρθει ο Χέντερσον να γράψει το τελικό 1-3 για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.
Με αυτό το γκολ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον στην Ιστορία των «Κόκκινων» στα 50 τέρματα, σε ό,τι αφορά στην Πρέμιερ, αφού το κατάφερε σε μόλις 69 αναμετρήσεις, φτάνοντας στο επίτευγμα πιο γρήγορα από τον Φερνάντο Τόρες που είχε χρειαστεί 72 ματς. Ο Λουίς Σουάρες το είχε κάνει σε 86 παιχνίδια, ο Φάουλερ σε 88, ο Μάικλ Όουεν σε 98 και ο Ντάνιελ Στάριτζ σε 103 ματς.
Παράλληλα, ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ, έγινε ο τρίτος ταχύτερος με 50 τέρματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα, πίσω από τον Άλαν Σίρερ (66 παιχνίδια) και τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ...
ΠΗΓΗ: england365.gr