Blue Vayeros: "Καλούμε να δραστηριοποιηθούν άπαντες κινούντες τα νήματα"

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Blue Vayeros μετά τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο σύνδεσμος της ομάδας των Ιωαννίνων, "καλεί να δραστηριοποιηθούν άπαντες κινούντες τα νήματα" μετά την αδικία που διαπράττεται κατά του ΠΑΣ και πιθανόν να του κοστίσει την κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Πέραν το τι πιστεύει ο καθένας μας, επίσης πέραν του ότι ο σύνδεσμός μας δεν μπλέκει με πολιτικά και πολιτικούς, βλέπουμε, μία σωστή κίνηση από μέρος μιας πολιτικής δημοτικής παράταξης.
Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε άπαντες.
Βλέποντας την αδικία που διαπράττεται κατά της ομάδας μας, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Δεν πρέπει να μείνουμε άπραγοι, η'' μάλλον επιβάλλεται να πράξουμε... για την δικαίωση, με οποιονδήποτε τρόπο, για το επιθυμητό η'' μάλλον το σωστό αποτέλεσμα.
Οι Κρητικοί το κάνανε, κινήθηκαν άπαντες, πέραν της '''μπαρτελονάτης''' εμφάνισης της ομάδας των στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ¡¡¡
Η ομάδα τους με πρωτόδικη απόφαση είναι υποβιβασμένη λόγω του στημένου περσινού αγώνα με τον Αιγινιακό.
Άσκησε όπως όλοι περιμέναμε έφεση... η οποία όπως και πάλι περιμέναμε καθυστερεί... εκλογές έρχονται... και ο νοών νοείτω... 
Η ομάδα μας χθες αδικήθηκε... μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ.
Αν μετρούσε θα βάζαμε από κάτω 4 ομάδες (Αστέρα Τρίπολης - ΟΦΗ - Λεβαδειακό και Απόλλωνα), επιπλέον θα ισοβαθμούσαμε με την Ξάνθη με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει... αντ' αυτού τώρα με την κατάφωρη πλέον αδικία της ακύρωσης του γκολ, πέφτουμε κατηγορία.
Ε όχι... δεν πρέπει να περάσει έτσι.
Καλούμε να δραστηριοποιηθούν άπαντες κινούντες τα νήματα, ώστε να ενοχληθούν και αποφασίσουν τελικά σωστά οι κυβερνητικοί και ποδοσφαιρικοί ιθύνοντες.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.... ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. 

Υ.Γ. Να μην ξεχνάμε κιόλας κάποιους που τρέχανε μαζί μας σε κάποια μπλόκα και όχι μόνο...
ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ - ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!"