Τον πέταξε στην λίμνη!

Πολύ σημαντική νίκη, τόσο από πλευράς ουσίας όσο και από ψυχολογικής άποψης, πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στους "Ζωσιμάδες"!
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του αγώνα πήρε την νίκη-ανάσα, απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και δεν μπορεί ούτε καν να δημιουργήσει φάσεις. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με 7 απουσίες και συγκεκριμένα τους Λίλα, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλο, Ξύδα, Πάντελιτς, Σεργκελασβίλι και Παμλίδη.
Το τέρμα της νίκης πέτυχε ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 73ο λεπτό με κεφαλιά-κανονιά. Όμως ακόμη πιό σημαντικό από το γκολ του διεθνή φορ, ήταν το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΣ, η αποφασιστικότητά τους και η κατάθεση ψυχής που έκαναν, μπροστά στον κόσμο τους που έδωσε από την πλευρά του μία πολύ μεγάλη από την εξέδρα με την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησε!
Σχετικά με την φάση που ο Κριζμάν πέταξε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε: «Ο Κριζμάν έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο. Και επί τη ευκαιρία θέλω να πω ότι πετάχτηκε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει από την ομάδα μου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας. Ζητώ συγνώμη γιατί ήταν κάτι εκτός fair-play, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κριζμάν. Επειδή θα πήγαινε στις 7 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη να λείψει από ένα ματς. Δυστυχώς έγινε αυτό και με την καθοδήγηση του τέταρτου που μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποβληθεί».
Αρκετά καλή η διαιτησία του Κομίνη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (89' Σιόντης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν (69' Λεό), Σκόνδρας, Κάστρο, Αθανασιάδης, Μάνος (80' Βιδάλ).
Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (7' Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα (20' Χατζηθεοδωρίδης), Στάικος, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (76' Άλτμαν), Μπουζούκης, Καμπετσής.

* Την επόμενη αγωνιστική (16/02, 19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο.