Προπονητής Σεβίλλης για Μέσι: "Δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τον Καλύτερο Παίκτη στον Κόσμο!"

Ο Λιονέλ Μέσι, με την χθεσινή του μαγική εμφάνιση, οδήγησε την Μπαρσελόνα σε μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Σεβίλλη η οποία... ατύχησε να πέσει πάνω στον Αργεντίνο σούπερ σταρ.
Ο Καλύτερος Παίκτης στον Κόσμο σημείωσε τρία γκολ και μία ασίστ στο "Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν" και πλέον μετράει 650 τέρματα στην καριέρα του και 50 χατ-τρικ!
Ήταν μάλιστα τόσο καταλυτική η παρουσία του στο χορτάρι από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε όλοι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού να τον μνημονεύσουν με δηλώσεις τους.
"Ο Μέσι ήταν εκπληκτικός και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε σπίτι με τρεις πόντους. Θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα", είπε ο Ζεράρ Πικέ.
Ο προπονητής της Σεβίλλης, Πάμπλο Ματσίν, δήλωσε: "Δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τον Καλύτερο Παίκτη στον Κόσμο, απέναντί μας έχει πάντα πολλά κίνητρα και είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε".
Φυσικά, δεν ήταν μόνο οι παίκτες και ο αντίπαλος προπονητής που στάθηκαν στην επιρροή που είχε ο Μέσι στην εξέλιξη του ματς αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που εξήρε την προσφορά του Αργεντίνου:
"Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στην κατοχή του παιχνιδιού με τη μπάλα κοντά στην περιοχή της Σεβίλλης όμως κατάφεραν να την ξεπεράσουν και έτσι έφτασαν στο πρώτο γκολ. Είχα την εντύπωση ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο και τα πράγματα πήγαν καλά για μας. Ο Μέσι είναι αποφασιστικός και υπερθετικός. Η Σεβίλλη έχει και αυτή καθοριστικούς παίκτες όπως ο Νάβας, ο Μπεν Γεντέρ και ο Σαράμπια, αλλά έχουμε έναν παίκτη που είναι ο Καλύτερος στον Κόσμο".