Μέσι ο εξωγήινος: 11η σερί σεζόν με 30+ γκολ!

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ κόντρα στην Βαγιαδολίδ και έφτασε τα 30 φετινά γκολ με την Μπαρσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που πετυχαίνει για 11η διαδοχική σεζόν!
Ο Πικέ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε μέσα στην περιοχή από τον Μίτσελ και ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση, για να στείλει με δύναμη τη μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Μάσιπ και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Το γκολ μάλιστα αυτό ήταν συλλεκτικό για τον "Pulga" αφού χάρη σε αυτό κατέγραψε μία τρομερή επίδοση που τον θέλει να πετυχαίνει 30+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για έντεκα διαδοχικές σεζόν, με το απίστευτο αυτό σερί να έχει ως αφετηρία τη σεζόν 2008-09, την πρώτη του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία των "Μπλαουγκράνα".
Για να βρούμε μία σεζόν που ο πεντάκις κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" δεν έχει φτάσει το στόχο των 30 γκολ θα πρέπει να φτάσουμε στο 2007-08 όπου ο 20χρονος τότε Μέσι είχε απολογισμό 16 γκολ σε 40 αγώνες που είχε πάρει μέρος με τους Καταλανούς σε όλες τις διοργανώσεις.
(Με πληροφορίες από sport24.gr)