Αναβιώνουν τον τελικό του 1999, Μάν. Γιουνάιτεντ-Μπάγερν!

Με την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον αξέχαστο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 1999, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου, θα τον αναβιώσουν τον ερχόμενο Μάιο!
Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" του 1999, με προπονητή τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μπάγερν Μονάχου ου Ότμαρ Χίτσφελντ, επίσης εκείνης της σεζόν, στην αναβίωση του τρομερού τελικού, που είχε γίνει στο Καμπ Νου.
Στις 26 Μαΐου 2019 οι θρύλοι των δύο Ευρωπαϊκών συλλόγων θα συναντηθούν ξανά, ακριβώς με τη συμπλήρωση 20 ετών από το αλήστου μνήμης παιχνίδι που είχε γίνει στο γήπεδο της Μπαρσελόνα, στο οποίο οι Άγγλοι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (91' Σέριγχαμ, 93' Σόλσκιερ) νίκησαν 2-1 τους Βαυαρούς (6' Μπάσλερ).
Η αναβίωση αποτελεί πρωτοβουλία του Manchester United Foundation και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα λάβει ξανά θέση στην άκρη του πάγκου στο "Ολντ Τράφορντ", το γήπεδο όπου θα γίνει το ματς.

Οι συνθέσεις εκείνου του τελικού:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Σμάιχελ, Γκάρι Νέβιλ, Γιόνσεν, Σταμ, Έργουϊν, Γκιγκς, Μπέκαμ, Μπατ, Μπλόμκβιστ (67' Σέριγχαμ), Γιορκ, Κόουλ (81' Σόλσκιερ).
Μπάγερν Μονάχου (Ότμαρ Χίτσφελντ): Καν, Μπάμπελ, Λίνκε, Κουφούρ, Ματέους (80' Φινκ), Τάρνατ, Έφενμπεργκ, Γέρεμις, Μπάσλερ (87' Σαλιχάμιτζιτς), Τζίγκλερ (71' Σολ), Γιάνκερ.