Το πάλεψε

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό στους "Ζωσιμάδες", για την 17η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, παρά το αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε μαχητική και αισθητά βελτιωμένη μετά τις τελευταίες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, εμπνέοντας αισιοδοξία για την συνέχεια. Απόδειξη αυτού ήταν το χειροκρότημα που απέσπασαν οι παίκτες του ΠΑΣ από τους φιλάθλους μετά την λήξη του 90λεπτου.
Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε ο Σκόνδρας με αυτογκόλ στο 8', ενώ για τον ΠΑΣ έκανε το 1-1 ο Βούκοβιτς στο 14' με αυτογκόλ επίσης. Το τελικό 1-2 "έγραψε" ο Χριστοδουλόπουλος στο 37'.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Λίλα, Σιόντης (83' Νάουμετς), Νικολιάς, Γιάκος (65' Αθανασιάδης), Παμλίδης (80' Ξύδας), Κρίζμαν.
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Φορτούνης (87' Νάτχο), Ποντένσε (90+2' Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο (71' Χασάν).

* Την επόμενη αγωνιστική (26/01, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.