Κατηγορείται για μπούλινγκ ο Μπέλαμι

Για μπούλινγκ κατηγορείται ο Κρεγκ Μπέλαμι. Ο βετεράνος Ουαλός επιθετικός, που τώρα πλέον είναι προπονητής στις ακαδημίες της Κάρντιφ, έχει μπει σε μπελάδες, καθώς γονείς τον κατήγγειλαν πως άσκησε μπούλινγκ στο γιό τους πριν από δύο χρόνια. Μάλιστα αυτό έκανε τον νεαρό ποδοσφαιριστή να σταματήσει προσωρινά το ποδόσφαιρο!

Το θέμα αποκάλυψε η "Daily Mail" η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις των γονιών του νεαρού ποδοσφαιριστή.

"Αμέσως μετά από μία συνάντηση που είχε μαζί του πήγε στα αποδυτήρια, πήρε τα πράγματά του και ήρθε στο σπίτι. Ήταν κάτι το απαίσιο να βλέπεις ένα 17χρονο παιδί να τα παρατάει έτσι. Ήταν σπαραχτικό να βλέπεις ένα παιδί να μην είναι χαρούμενο, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο παιδί το οποίο ήταν συνέχεια χαρούμενο. Διαμαρτυρηθήκαμε στην Κάρντιφ και στον Μπέλαμι" είπε αρχικά ο πατέρας του παιδιού.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η μητέρα του η οποία αποκάλυψε τι συνέβη σε μία συνάντηση που είχαν με τον Μπέλαμι: "Όταν συναντηθήκαμε ο Μπέλαμι άρχισε να βρίζει. Κλότσησε την καρέκλα του και έκανε γενικότερα σαν να μην τον ενδιαφέρει. Έκανε σαν ένα κακομαθημένο παιδί μπροστά στον διευθυντή. Με το που τελείωσε η συνάντηση, σηκώθηκε δεν μας έδωσε καν το χέρι και έφυγε. Εμείς από την πλευρά μας είπαμε στον διευθυντή των ακαδημιών πως δεν είμαστε έτοιμοι για να τραβήξει αυτό το παιδί μας σε καθημερινή βάση. Εκεί αποφασίσαμε να σταματήσουμε το παιδί από την ακαδημία κατά τη διάρκεια της δεύτερης χρονιάς του εκεί. Την πρώτη ο γιος μας ήταν ευτυχισμένος, περνούσε καλά. Όλα άλλαξαν όταν ήρθε ο Μπέλαμι στην ομάδα. Ο γιός μου μου είπε να τον πάρω από την ακαδημία και αυτό έκανα".

Η "Daily Mail" επικοινώνησε τόσο με τον Μπέλαμι, όσο και με την Κάρντιφ. Η Ουαλική ομάδα ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει διεξοδικά το θέμα, από την άλλη ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.