ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1 (video)

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ το βράδυ του Σαββάτου για την 12η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άξιζε περισσότερα πράγματα από την ισοπαλία σε αυτό το ματς, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου είχε την υπεροχή, η οποία όμως δεν μετουσιώθηκε σε περισσότερα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ποτουρίδη στο 54' μετά από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή ο οποίος "είδε" ότι ο Βελλίδης βγήκε με την μπάλα στα χέρια εκτός περιοχής, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν το τελικό 1-1 με τον Αθανασιάδη στο 84', με τον πρώην διεθνή φορ να σκοράρει για πρώτη φορά έπειτα από 32 ματς.
Πανό με την Κρήτη σήκωσαν οι φίλοι του ΠΑΣ, που είχαν εντυπωσιακή παρουσία στις κερκίδες, το οποίο έγραφε: "Τώρα μάλιστα, τέτοια Κρήτη θέλουμε..." και στην θέση του Ηρακλείου δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από την λέξη "BOOM", με σαφή αναφορά στα γεγονότα του Ιουνίου του 2001.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Λίλα, Νικολιάς, Γιάκος (67' Μυστακίδης), Παμλίδης, Ξύδας (60' Κρίζμαν), Αθανασιάδης.
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο (83' Παπαστεριανός), Πλατέλλας (92' Κοιλιάρας), Κυριακίδης, Σασί (69' Μιχόγεβιτς), Βουό.

* Την επόμενη αγωνιστική (08/12, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.