Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας 2-3

«Βόμβα μεγατόνων» πυροδότησε στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα στο «Έτιχαντ» η Κρίσταλ Πάλας, καθώς νίκησε 2-3 την Μάντσεστερ Σίτι κάνοντας... χριστουγεννιάτικο δώρο στη Λίβερπουλ, η οποία πλέον βρίσκεται στο +4 στην κορυφή μετά το χθεσινό διπλό επί της Γουλβς.
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 27' με τον Γκιντογάν. Μέσα σε λίγα λεπτά, όμως, τα πάντα άλλαξαν. Ο Σλουπ ισοφάρισε γρήγορα (33') και δύο λεπτά αργότερα, ένα απίθανο βολέ του Άντρος Τάουνσεντ από 30 μέτρα έδωσε προβάδισμα στην Πάλας.
Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξαν σοκαρισμένοι, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μέγερ από τον Γουόκερ και ανέβασε το δείκτη του σκορ.
Οι Πρωταθλητές μείωσαν λίγο πριν το φινάλε με τυχερό γκολ του Ντε Μπρόινε, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το βαθμό. Η Σίτι δεν είναι η μόνη που θα κάνει... μαύρα Χριστούγεννα, καθώς ήττα-σοκ γνώρισε και η Τσέλσι από τη Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 0-1.
(Με πληροφορίες από Ναυτεμπορική)