Επέστρεψε στις νίκες με Κριζμάν ο ΠΑΣ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάντι Κριζμάν, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες! Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε εύκολα του Λεβαδειακού με 2-0 για την 11η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη "έβγαλε" στο γήπεδο τον καλό της εαυτό και με δύο πολύ ωραία γκολ του Κροάτη επιθετικού (ειδικά το δεύτερο είναι σπάνιας ομορφιάς) προσέθεσε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην συγκομιδή της. Ο Ρεθυμνιώτης κόουτς είδε ξανά ποδοσφαιριστές που έλειπαν για αρκετό διάστημα (Κριζμάν, Μπουκουβάλας, Νικολιάς) να είναι και πάλι στην διάθεσή του και μάλιστα τους χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα.
Τα γκολ σημειώθηκαν στο 18ο και στο 50ό λεπτό.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Ντόλοβατς (46' Ξύδας), Παμλίδης (84' Σιόντης), Κριζμάν (78' Αθανασιάδης).
Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κρνέτα, Καραχάλιος, Όμο (75' Καθάριος), Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (56' Ιωαννίδης), Νανγκίς (56' Μανγκά), Μαρκόφσκι.

* Την επόμενη αγωνιστική (01/12, 19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΟΦΗ.