ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Ούτε στην Λάρισα δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΛ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα πήραν την νίκη, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε χωρίς «τρίποντο» για 6ο συνεχόμενο ματς.
Η αποβολή του Μίτε Τσικάρσκι στο 48' με δεύτερη κίτρινη, "ξεκλείδωσε" την επίθεση των "Βυσσινί" που με τέρματα των Γκόλια στο 50' και Ντέλετιτς στο 75' έφτασαν στους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι φιλοξενούμενοι που προβλημάτισαν ξανά, διαμαρτύρονται για ένα οφσάιντ του Ντόλοβατς στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά και για τη φάση του 1-0, με τον Φατιόν να είναι οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας (72' Γρομητσάρης), Χούμπτσεφ, Κοέφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (89' Σαχίτι), Νούνιτς, Μπαργκάν (66' Πίτι).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Σιόντης, Λίλα, Γιάκος (75' Κακούμπα), Παμλίδης (83' Κούζικ), Λουκίνας (61' Ξύδας), Ντόλοβατς.

* Την επόμενη αγωνιστική (25/11, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό.