Τέλος ο Σκίμπε, ανέλαβε την Εθνική ο Αναστασιάδης

Θέμα ωρών ήταν η λύση της συνεργασίας του Μίκαελ Σκίμπε με την Εθνική Ελλάδος όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες (δείτε το εδώ). Ο Γερμανός τεχνικός μετά την αποτυχημένη παρουσία του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αποτελεί παρελθόν και τυπικά, μετά την σημερινή επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.
Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται γνωστός και ο διάδοχός του, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Το συμβόλαιο του 65χρονου Μακεδόνα τεχνικού θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής μας στο Euro 2020, θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν χρόνο.
Αναλυτικά:
"Λύεται η συνεργασία με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών κ. Μίκαελ Σκίμπε. Η Ε.Ε. εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ε. Γραμμένο να διαπραγματευθεί με τον κ. Σκίμπε τους όρους της λύσης της συμβάσεώς του. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα.
Έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένου να προσληφθεί ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. εξουσιοδοτήθηκε να διαπραγματευθεί τους οικονομικούς και λοιπούς όρους της συνεργασίας, η οποία θα έχει ετήσια διάρκεια έως τον Δεκέμβριο του 2019, οπότε ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Euro 2020".