Έτοιμος να χάσει τους σπόνσορες ο Ρονάλντο μετά τις κατηγορίες για βιασμό

Αλγεινή εντύπωση έχουν κάνει στους σπόνσορες του Ρονάλντο οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει για βιασμό της Κάθριν Μαγιόργκα το 2009.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Assosiated Press η Nike που είναι ο κορυφαίος χορηγός του Κριστιάνο Ρονάλντο, με συμβόλαιο ύψους 1 δισ. δολαρίων, παρουσιάζεται άκρως θορυβημένη. «Προβληματιζόμαστε πολύ με τις κατηγορίες για την υπόθεση βιασμού και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο άλλος μεγάλος χορηγός του Πορτογάλου, η ΕΑ Sports, η οποία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δήλωσε: «Πληροφορηθήκαμε για την υπόθεση στην οποία περιγράφονται με λεπτομέρειες καταγγελίες εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, καθώς θέλουμε οι αθλητές και οι πρεσβευτές μας να φέρονται με τρόπο που συμβαδίζει με τις αξίες της εταιρείας μας».
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι επίσημες δηλώσεις από τις άλλες χορηγούς του Ρονάλντο, Tag Heuer, Herbalife και American Tourister.