Μιλόγεβιτς: "Μεγαλύτερη ομάδα στα Βαλκάνια ο Ερυθρός Αστέρας"

Ως την μεγαλύτερη ομάδα στα Βαλκάνια χαρακτήρισε τον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Και όχι άδικα άλλωστε, καθώς καμία άλλη ομάδα σε αυτή την... πολύπαθη περιοχή της Ευρώπης, δεν έχει κατακτήσει Διηπειρωτικό Κύπελλο, ενώ Κύπελλο Πρωταθλητριών εκτός από τον Αστέρα έχει κατακτήσει μόνο η Στεάουα.
Ο βετεράνος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε:

"Υπήρχε πολύς ενθουσιασμός στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή μας. Το περίμεναν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα από το 1991 για να μπει η ομάδα στους ομίλους. Βάλαμε τον Ερυθρό Αστέρα εκεί που αξίζει, είναι για μένα λόγω Ιστορίας, κόσμου η μεγαλύτερη ομάδα στα Βαλκάνια.
Ήταν πολύ δύσκολο ότι πέρυσι και φέτος ξεκινήσαμε νωρίς τα προκριματικά. Είναι πολύ δύσκολο. Στην αρχή φαίνεται ότι έχεις καλές κληρώσεις, αλλά και οι ομάδες του πρώτου και δεύτερου προκριματικού γύρου δεν είναι τόσο αδύναμες όπως στο παρελθόν. Πέρυσι καταφέραμε και βρεθήκαμε στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ήταν μεγάλη επιτυχία κι αυτή. Αλλά, εντελώς διαφορετικό οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ".