Κύπελλο Ελλάδος: Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ στο Περιστέρι

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επικράτησε με 1-2 του Ατρομήτου στο Περιστέρι!
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρότι αγωνιζόταν σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Σιόντη στο 50' με δεύτερη κίτρινη, ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και παράλληλα με την εξαιρετική εμφάνιση του Νεόφυτου Μιχαήλ, πήρε αυτή την σπουδαία νίκη.
Το σκορ άνοιξε ο Κρίζμαν στο 18ο λεπτό για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Ξύδας στο 40'. Για τους γηπεδούχους, ο Κουλούρης έκανε το τελικό 1-2 στο 76'.
Να σημειωθεί ότι στο 20' ο Κρίζμαν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που υποδείχθηκε μετά από χέρι του Καρασαλίδη στην περιοχή. Ο Θεοδωράκης έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και έσωσε την εστία του στο χτύπημα του Κροάτη.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Κάναντι): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς (65' Μάντσον), Ούμπιδες, Μούγιακιτς, Ουγκράι (85' Χατζηισαΐας), Μπρούνο, Κωτσόπουλος (46' Κουλούρης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Ν. Μιχαήλ, Α. Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (62' λ.τ. Μπουκουβάλας), Κρίζμαν, Ευαγγέλου, Γιάκος (75' Αθανασιάδης), Σιόντης, Κακούμπα, Κούζικ, Ξύδας (55' Σκόνδρας), Κάστρο.