Διαζύγιο σε 9 ημέρες Απόλλωνα Λάρισας και Ριμπερί!

Μόλις εννιά μέρες κράτησε η συνεργασία Απόλλωνα Λάρισας και Στίβεν Ριμπερί, καθώς ο Γάλλος επιθετικός δεν πέρασε τις εξετάσεις.
Ο σύλλογος της Λάρισας έκρινε πως ο αδερφός του διάσημου Φρανκ Ριμπερί, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού δεν πέρασε τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ, με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.
Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας.
Ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ΄εδουνί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα».