Άσκησε δίωξη στον Λουτσέσκου ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

Πειθαρχική δίωξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις εμετικές δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Ρουμανίας περί Χίτλερ και Ελληνικού πρωταθλήματος, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις, με τις οποίες προχωρούσε σε σύγκριση του Ελληνικού πρωταθλήματος με τη Γερμανία του Χίλτερ, με αφορμή το περσινό πρωτάθλημα που δεν κατάφερε να κατακτήσει.
Η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί αρχικά είναι μόνο πρόστιμο και σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου τότε το πρόστιμο θα μεγαλώσει και επίσης θα γίνει και απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους. Βέβαια σε περίπτωση που ο Λουτσέσκου ανακαλέσει με δημόσια δήλωση, τότε το πρόστιμο θα μειωθεί στο μισό!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για πράξη (δηλώσεις σε ΜΜΕ) που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ.1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".