Τέλος ο Χαλκιάς από την Παναχαϊκή

Παρότι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν θέμα χρόνου η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Κώστας Χαλκιάς αποτελεί επίσημα παρελθόν για την Παναχαϊκή.
Η ομάδα της Πάτρας, η οποία τον έπεισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχής, αναφέρει με επίσημη ανακοίνωσή της ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους και παράλληλα εκθειάζει τον 44χρονο τερματοφύλακα.

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Χαλκιά.
Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ η καθοριστική συμμετοχή του πρώην διεθνούς τερματοφύλακα στο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2016 αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή.
Ο Κώστας Χαλκιάς με το ήθος και την αφοσίωση του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς και συνάμα καθοριστικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας.
Η εμβληματική προσωπικότητα του καθώς και η πλούσια σε εμπειρίες και παραστάσεις αγωνιστική του καριέρα συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια παραδίδοντας ο ίδιος μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.
Του οφείλουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του στην Ομάδα, η οποία θα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή παραδειγματισμού.
Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα παραμείνει ανοιχτή για τον Κώστα Χαλκιά και η προσφορά του σημείο αναφοράς για την πορεία της Ομάδας.
Καλή συνέχεια, Κώστα".