Ολοκληρώνεται του Κόντε στον Ερυθρό Αστέρα!

Μία «ανάσα» από τον Ερυθρό Αστέρα βρίσκεται ο Πέδρο Κόντε, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας οι «Ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση του Ισπανού επιθετικού!
Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος απασχόλησε αρκετές ελληνικές ομάδες το φετινό καλοκαίρι, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «mozzartsport.com», οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου τα έχουν βρει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση του 30χρονου φορ, με το ποσό της μεταγραφής του να ανέρχεται στις 600.000 ευρώ. Αρχικά, η ομάδα των Ιωαννίνων αξίωνε ένα ποσό ύψους 800.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ωστόσο ύστερα από αρκετές διαπραγματεύσεις και εκατέρωθεν υποχωρήσεις η τιμή του μειώθηκε και έτσι οι δύο πλευρές είναι μία «ανάσα» από την οριστική συμφωνία.
Από ‘κει και πέρα, οι πρωταθλητές Σερβίας θα καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό σε δύο δόσεις, ενώ σύντομα ο Κόντε θα μεταβεί στο Βελιγράδι προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
ΠΗΓΗ: Σπορ FM 94.6