Ανανέωσε για 5 χρόνια ο Σαλάχ στην Λίβερπουλ

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θα είναι τουλάχιστον μέχρι το 2023 ο Μοχάμεντ Σαλάχ! Ο Αιγύπτιος μετά την τρομερή περυσινή χρονιά και παρά το ζωηρό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε πράξη την επιθυμία του και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "Ρεντς", οι οποίοι δεν τοποθέτησαν κάποια ρήτρα.
Έτσι μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Σαλάχ έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιούργκεν Κλοπ.
Όσον αφορά στις απολαβές του, αυτές διπλασιάστηκαν, αγγίζοντας πλέον τις 200.000 λίρες την εβδομάδα.
«Νομίζω πως από αυτό φαίνεται ότι ο σύλλογος ανταμείβει έναν παίκτη που πρόσφερε τρομερά στην ομάδα την περυσινή σεζόν. Φαίνεται ξεκάθαρα επίσης ότι πιστεύει στην Λίβερπουλ και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν. Το καλύτερο με τον Μο είναι ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό του πιο σημαντικό από την ομάδα. Αντιλαμβάνεται ότι οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν για να πετύχει όσα έκανε σε ατομικό επίπεδο την περσινή σεζόν. Ο Μο δείχνει που είμαστε ως ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν ξεχωριστή, αλλά θέλουμε πιο πολλά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.