Πέντε "όχι" προπονητών φέρνουν υποψήφιο τον Μίτσελ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι αρνητικές απαντήσεις πέντε προπονητών, οδηγούν τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην αποκλείει τη λύση του Μίτσελ για την αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν.
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, ο "Μερένγκε" πάγκος παραμένει "ορφανός".
Παρά τη δεδηλωμένη πρόθεση του Φλορεντίνο Πέρεθ να καλυφθεί άμεσα το κενό του "Ζιζού", οι πέντε απαντήσεις που εισέπραξε η ομάδα της Ισπανικής πρωτεύουσας είναι αρνητικές.
Ο πρώτος στόχος, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Τότεναμ, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, το ξέκοψε από την αρχή με τη δήλωσή του: "Μπορώ να το αποκλείσω κατηγορηματικά".
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ κι αγαπημένος των οπαδών της Ρεάλ, Γιούργκεν Κλοπ, θα κόστιζε... 32.000.000 ευρώ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022), αλλά κι αυτός έδειξε απρόθυμος: "Δεν έχω χρόνο για τη Ρεάλ".
Ο τεχνικός της Γιουβέντους και διακαής πόθος (από το 2015) του Φλορεντίνο Πέρεθ, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, απέρριψε την πρόταση (τόσο της Ρεάλ, όσο και την Τσέλσι) για προσωπικούς λόγους, ενώ ο 30χρονος προπονητής της Χόφενχαϊμ, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, κι αυτός (σε συνεννόηση με τη γερμανική ομάδα) έδωσε αρνητική απάντηση.
Έτσι, δεν αποκλείεται η λύση Μίτσελ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (2013-2015) υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης (1982-1986). Έχει προπονήσει τη Ρεάλ Β', τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τη Χετάφε και τη Σεβίλλη πριν έλθει στην Ελλάδα, ενώ έπειτα ανέλαβε τις Μαρσέιγ (2015-2016) και Μάλαγα (2017-2018) αποτυγχάνοντας τόσο σε Μασσαλία όσο και σε Ανδαλουσία.
Εάν τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης καταφύγει στη λύση του Μίτσελ, τόσο αυτή όσο και η Μπαρσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε) θα έχουν πρώην "Ερυθρόλευκο" τεχνικό.
ΠΗΓΗ: sport24.gr