Τρία και λίγα ήταν...

Συντριβή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 30ή και τελευταία αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ! Στην αναμέτρηση που έγινε στους "Ζωσιμάδες" οι γηπεδούχοι, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο, είχαν τον απόλυτο έλεγχο με την απόδοση να ανεβαίνει κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο. Τότε που η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πέτυχε και τα τρία τέρματα της μεγάλης νίκης!
Ο Θέμης Τζημόπουλος άνοιξε τον "χορό" των γκολ στο 54', με τον Κόντε να διπλασιάζει τα τέρματα του ΠΑΣ στο 61' με εκπληκτικό τρόπο. Τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Βιδάλ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν οι απίστευτες ευκαιρίες του ΠΑΣ, με το δοκάρι του Νικολιά στο 39' και του Μιχαήλ στο 86' όταν στην κεφαλιά του αρχηγού ο Σισέ μπήκε στην πορεία της μπάλας που κατευθυνόταν στα δίχτυα και αυτή αναπήδησε δύο φορές (!) στο οριζόντιο δοκάρι, είχαν καλύτερη κατάληξη, το σκορ θα έπαιρνε άλλες διαστάσεις. Βεβαίως πρέπει να υπογραμμίσουμε και την εξαιρετική εμφάνιση του Αλέξανδρου Νικολιά.
Ο Πετράκης δεν είχε στην διάθεσή του τους τραυματίες Γιάκο και Σολτάνι και τον τιμωρημένο Λίλα.
Έτσι με την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρωμένη (μένει μόνο το αναβληθέν Παναθηναϊκός-Ξάνθη), ο ΠΑΣ Γιάννινα τερμάτισε στην 9η θέση με 34 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (83' Μπέριος), Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Ντόλοβατς, Νικολιάς (89' Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83' Βιδάλ), Κόντε.
Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Ένχελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Στο γήπεδο και ο Λεονάρντο Κούτρης

Μπορεί να είναι τραυματίας αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση την νυν ομάδας του με την πρώην του. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη που είδε το ματς από τις κερκίδες των "Ζωσιμάδων" και εμείς είχαμε την χαρά να τον συναντήσουμε έξω από το γήπεδο όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Μαρινάκης στους παίκτες: "Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στου Ρέντη"

Εξοργισμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την εικόνα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και έστειλε σκληρό μήνυμα σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο!
"Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί, διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς... Αντί να σας πούμε καλές διακοπές, θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές.
Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω", ήταν το μήνυμα.