"Να... ντυθεί Κάσσος ο Μπαργκάν, ήθελε να παίζει ο Καπνίδης, εξαιρετικός ο Λώττας"

Ο Δημήτρης Σπανός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Libero 107,4 και στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air", κάνοντας το δικό του... ταμείο για τη φετινή σεζόν.
Ο κόουτς του Άρη αναφέρθηκε γενικά αλλά και ειδικά στο φετινό ρόστερ, μιλώντας για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στην ομάδα ή αποχώρησαν.

Για τον Μπαργκάν: "Το θέμα του Κενάν είναι φυσικό. Αν τον... ντύναμε Κάσσο, με την τεχνική που έχει, θα ήταν ο καλύτερος ακραίος στην Ελλάδα. Πρέπει να αποφασίσει και να κάτσει να δουλέψει φουλ μία χρονιά".

Για τον Στεφάνοβιτς: "Ο συγκεκριμένος παίκτης, δεν μου έδωσε αυτά που περίμενα. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Έβλεπα πάντα τη διαφορά του, όταν τον έβρισκα αντίπαλο. Πήρε ευκαιρίες. Δεν ξεκίνησε σαν δεύτερος ή τρίτος. Ήταν ο πρώτος μεσοεπιθετικός μας. Αλλά ο Άρης δεν έχει περιθώρια. Έμπαιναν παιδιά στο γραφείο μου και έκαναν παράπονα. Ήθελαν παιχνίδια για να πάρουν ρυθμό. Δεν είχαμε όμως την πολυτέλεια του χρόνου. Εκεί ξεκινάει και τελειώνει η διαχείριση του ρόστερ".

Για τον Καπνίδη: "Δεν συνέβη κάτι. Απλώς το παιδί ήθελε να παίζει περισσότερο. Θεώρησα ότι κάποιοι άλλοι, ήταν καλύτερες λύσεις. Δεν υπήρχε τριβή. Το αντίθετο μάλιστα. Ήταν επιλογή προπονητή. Μπορεί να ήταν εδώ με άλλο προπονητή και να είχε 5-6 γκολ".

Για τον Λώττα: "Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Είναι εξαιρετικός τεχνίτης, με μυαλό. Το δεκάρι όμως έχει αλλάξει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εγώ τον θέλω μισό φορ και μισό αμυντικό χαφ. Τα συγκεκριμένα παιδιά έπρεπε ή να φτάσουν εκεί που ήθελα εγώ ή να φτάσω εκεί που ήθελαν αυτοί".