Πλατέλλας: «Θέλω να μείνω στον Άρη»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη εξέφρασε στην Media Day της ομάδας ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς αλλά και για τον κόσμο που έχει πικραθεί τα τελευταία χρόνια. Τους ευχαριστούμε που ήταν σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Περιμένουμε την Κυριακή πολύ κόσμο στο γήπεδο πως και πως για να μας στηρίξει για την προσπάθεια που έχουμε κάνει τόσο καιρό. Ο Νέτο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον Άρη. Όλοι ξέρουν τι έχει προσφέρει και είμαι χαρούμενος που ήμουν συμπαίκτης του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Άρη και από άλλο πόστο».

Για την επόμενη ημέρα: «Δεν έχει κλείσει το θέμα. Θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο τις επόμενες ημέρες. Πιστεύω πως θα βρούμε μια χρυσή τομή και όλα θα πάνε καλά».

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Ήξερα που ήρθα. Είχαμε έναν στόχο. Εγώ είχα ως στόχο να αναγεννηθώ μέσα από τον Άρη. Δεν σκέφτηκα καθόλου το ότι παίζει στην Β' Εθνική και είχα ένα στόχο να επιστρέψουμε στην Σούπερ Λιγκ. Ήξερα πως το επόμενο βήμα θα είναι στην Σούπερ Λιγκ».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης τη νέα σεζόν: «Η ομάδα λείπει πολλά χρόνια και θα πρέπει να προσέξει τον κορμό της. Πρέπει να ξέρουν που θα έρθουν οι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Ο κορμός πρέπει να μείνει και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για την καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν: «Εκτός από τις νίκες που έχουν έρθει, το πιο σημαντικό είναι να βλέπεις τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Νομίζω πως αυτό είναι η μεγαλύτερη χαρά του ποδοσφαιριστή. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή όταν δέχεσαι χειροκρότημα».

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Όταν σε αγαπάει ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικό. Δεν πληρώνεται με λεφτά. Θα το σκεφτώ πολύ αυτό που θα κάνω. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα».