Εθνική: Ήττα από την Σαουδική Αραβία

Δεν «άρπαξαν» την ευκαιρία οι νέοι παίκτες που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο Μίκαελ Σκίμπε στο φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 0-2 από την σαφώς πιο έτοιμη αντίπαλό του, η οποία προετοιμάζεται για την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ της Ελληνικής ομάδας οι Σαουδάραβες προηγήθηκαν. Στο 19' ο Αλ Νταουσάρι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Μπάρκα, σε φάση που οι αντίπαλοι της Εθνικής άλλαξαν την μπάλα με το κεφάλι στην περιοχή!
Αντίδραση δεν υπήρχε από τη «Γαλανόλευκη», καθώς ήταν προφανής η έλλειψη «χημείας» στο παιχνίδι της, δεδομένων και των πολλών αλλαγών που έκανε ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής.
Η Ελλάδα παρόλα ταύτα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 33', αλλά το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μπακασέτα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αλ Μοσαϊλέμ.
Καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Γιαννούλη στο 43'. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, που, πάντως, ξεγελάστηκε καθώς το μαρκάρισμα του παίκτη στον αντίπαλό του δεν ήταν αντικανονικό.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Εθνική είχε και πάλι την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 79', αλλά το αριστερό σουτ του Κουλούρη βρήκε το δεξί δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Σαουδάραβες «σφράγισαν» την φιλική νίκη με το σουτ του Κάνου.
Ελλάδα (Σκίμπε): Μπάρκας (46' Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71' Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46' Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60' Μάνταλος), Μπακασέτας (90'+2 Γαλανόπουλος), Μανιάς (60' Κουλούρης).
Σαουδική Αραβία (Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Μπρέικ, Ομ. Χαουσλάουι (62' Αλ Μπουλαϊχί), Χαουσλάουι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ (82' Καϊμπρί), Αλ Τζασίμ (62' Κανού), Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι (72' Αλ Μουαλάτ).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ