Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης

Τον νέο του προπονητή παρουσίασε ο Απόλλων Σμύρνης. Πλέον στο τιμόνι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" θα βρίσκεται ο
Γάλλος (έχει και Γερμανική υπηκοότητα) Βαλεριέν Ίσμαελ, γνωστός σε όλους μας κυρίως ως ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου. Στη διάρκεια της παρουσίασης παρουσιάστηκαν επίσης ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και ο νέος εκτελεστικός διευθυντής, Παναγιώτης Χρήστου.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Ριζούπολης:

"Ο Βαλεριέν Ίσμαελ είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης. Γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 1975 στον Στρασβούργο, ο Γάλλος προπονητής -ο οποίος έχει και τη γερμανική υπηκοότητα- έπαιξε επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη Στρασμπούρ και ακολούθως σε Κρίσταλ Πάλας, Λανς, Βέρντερ Βρέμης, Μπάγερν Μονάχου και Αννόβερο. Αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός και με τη Βέρντερ και τη Μπάγερν πανηγύρισε δυο νταμπλ στη Γερμανία. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.
Η προπονητική καριέρα του άρχισε το 2011 στη δεύτερη ομάδα του Αννόβερου για να συνεχίσει στη δεύτερη ομάδα της Βόλφσμπουργκ. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας της Νυρεμβέργης για να επιστρέψει στη Βόλφσμπουργκ, αρχικά στη δεύτερη ομάδα και στη συνέχεια ως τεχνικός της πρώτης ομάδας".