Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αφορμή η ισοπαλία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" με την Λαμία εκτός έδρας για την 27η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.

Αρχικά, η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας ανέφερε:

«Ρε παιδιά, μπορείτε να μας πείτε πως γίνεται αυτό που κάνατε σήμερα;

Ποιος το κάνει;

Μπαίνουν μέσα στα αποδυτήρια των δύο ομάδων και το ζητούν να το κάνετε οι πρόεδροι;

Μήπως μπαίνουν στα αποδυτήρια και το κάνουν οι δύο βραβευμένοι Έλληνες προπονητές με τα 500 και πλέον παιχνίδια και τις περισσότερες ανόδους στην Α' Εθνική και στην Σούπερ Λίγκα;

Μήπως το κάνουν αυτά τα παλιόπαιδα οι παίκτες μόνοι τους;

Και μία απορία: Ο ΟΠΑΠ πως το γνώριζε ότι θα γίνει αυτό που έγινε κι έφραξε το παιχνίδι; Είπαν τίποτα οι δανεικοί;

Και μία τελευταία ερώτηση: Πως είσαστε σίγουροι ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν θα δει το παιχνίδι και θα αρχίσει να σας καλεί για στήσιμο;

Ευτυχώς το θύμα της "δουλειάς" που έγινε σήμερα είναι μία ομάδα, που σε όλη της την παρουσία σε όλες τις κατηγορίες έχει κάνει τα ίδια...

Υ.Γ. Μην διαμαρτύρεστε που δεν έχετε τηλεοπτικό συμβόλαιο και μη ζητάτε από τον κ. Βασιλειάδη να σώσει τις εταιρείες σας, όταν εσείς δεν σέβεστε την ιστορία σας και ο κόσμος σας σας έκραζε επί 90 λεπτά γι αυτό που έβλεπε live.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!

Η παρούσα κοινοποιείται στα ΜΜΕ, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στους αθλητικούς δικαστές της Superleague».

Και η απάντηση του Απόλλωνα:

«Ρε Αλέξη, ρε Αλέξη...

Ρε Αλέξη, μπορείς να μας πεις πώς γίνεται αυτό που κάνεις;

Να μην αντέχεις ένα λεπτό χωρίς δημοσιότητα;

Πώς τα καταφέρνεις και βρίσκεσαι μόνιμα στο προσκήνιο; Τη μια ως ο εξυγιαντής του ποδοσφαίρου με τη μια πλευρά, την άλλη με την δεύτερη, την παρ’ άλλη με την τρίτη…. 

Πότε από εδώ, πότε από εκεί, όπου φυσάει ο άνεμος.

Πώς γίνεται αυτή η κωλοτούμπα; Να τη μάθουμε από έναν Ολυμπιονίκη στο συγκεκριμένο άθλημα όπως εσύ.

Μήπως σου λένε τα εκάστοτε αφεντικά σου πώς να την κάνεις;

Επίσης, πως καταφέρνεις να παραμένεις σε μια ομάδα που όλοι σε βρίζουν, όπως άλλωστε και στις προηγούμενες, επτά, οκτώ, εννέα –συγγνώμη αλλά ακόμα μετράμε και δεν έχουμε καταλήξει- ομάδες που είχες.

Και μια απορία. Τις ανακοινώσεις τις έχεις έτοιμες ή τις γράφεις κάθε φορά που δεν σου πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις;

Αυτή που έβγαλες πάντως στη Ριζούπολη καλά έκανες και την έβγαλες νωρίς, γιατί μετά δεν ήξερες που να κρυφτείς με τρία γκολ στην πλάτη.

Αυτό με το 3-0 στη Ριζούπολη ποιός το έκανε;

Μπήκες εσύ στα αποδυτήρια και είπες κάτι στους παίκτες σου;

Μήπως μπήκε ο προπονητής σου που δεν ξέρουμε αν είναι βραβευμένος αλλά του το ευχόμαστε;

Όσον αφορά τη στοιχηματική ανάλυσή σου δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί δεν παίζουμε στοίχημα. Βλέπουμε ότι εσύ το κατέχεις το άθλημα άρα αν χρειαστούμε ποτέ συμβουλές θα σε ρωτήσουμε.

ΥΓ1.: Εμείς είμαστε χαρούμενοι που έσωσες την εταιρεία σου με το τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλά δεν νομίζουμε ότι ο κόσμος της ομάδας θα σταματήσει να σε κυνηγά. Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή λευτεριά σε αυτούς.

ΥΓ2.: Σου ευχόμαστε να πανηγυρίσεις μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας την έξοδο στην Ευρώπη που έχεις τάξει στους φίλους της ομάδας σου. Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, διότι να σε ενημερώσουμε ότι από την άλλη, στην Ευρώπη βγαίνουν οι πρώτες ομάδες από την κορυφή και όχι αυτές από το τέλος. Μια ματιά που ρίξαμε στη βαθμολογία, σε δείχνει στον πυθμένα με τις χειρότερες ομάδες  του πρωταθλήματος».