Καυστικό σχόλιο του Σπορ FM Πάτρας για όσα έγιναν στην Αγυιά

Καυστικό είναι το σχόλιο του Σπορ FM Πάτρας σχετικά με όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Καραϊσκάκη και έχει στοιχεία σχετικά με την έρευνα που πραγματοποιούμε:
Είναι λυπηρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει τραβήξει τόσα, αντί να προσπαθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να αναβαθμίσουν το προϊόν τελικά να το ρίχνουν ακόμα πιο βαθιά στον υπόνομο!
Είναι κρίμα, σε ένα ήρεμο παιχνίδι, μέσα σε μία έδρα-κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να έρχεται ένας προπονητής και να “πουλάει τρέλα”, χωρίς λόγο και αιτία.
Ο κύριος Παπαβασιλείου μπέρδεψε κάποια πράγματα. Στην Πάτρα πλέον το ποδόσφαιρο προσπαθεί να πάρει και πάλι την θέση που του αρμόζει, με την Παναχαϊκή να φέρνει την επανάσταση με συνοδοιπόρους τους φιλάθλους της που κάθε εβδομάδα δίνουν την δική τους παράσταση. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση εδώ και ευτυχώς που ο Οφρυδόπουλος και οι άνθρωποι της ομάδας που ήσαν στην αίθουσα τύπου λειτούργησαν όπως πρέπει για τα δεδομένα του συλλόγου.
Κρίμα πραγματικά που μία ομάδα σαν αυτή της Άρτας, από τις καλύτερες οργανωτικά της Football League που στην παρθενική της παρουσία δείχνει εξαιρετικά δείγματα, να έχει στους κόλπους της άτομα που προκρίνουν τέτοιες συμπεριφορές. Αν ο κύριος Παπαβασιλείου ξανασκεφτεί τα όσα είπε, ίσως καταλάβει πως έκανε λάθος και πως πρέπει δημόσια να ζητήσει ένα συγνώμη. Όχι από τον Οφρυδόπουλο, αλλά από την ομάδα του!
Γιατί, αν το πάμε και ένα βήμα παραπέρα, τότε δεν τον συμφέρει δυστυχώς. Γιατί ο κανονισμός που είναι ξεκάθαρος αλλά δεν εφαρμόζεται, λέει πως για να εργαστεί κάποιος στην Football League ως πρώτος προπονητής, πρέπει να έχει τουλάχιστον πιστοποίηση προπονητικού διπλώματος UEFA-PRO, κάτι που ο κύριος Παπαβασιλείου δεν έχει. Επομένως, καλό θα ήταν όπως σωστά είπε και ο Οφρυδόπουλος, οι εμπλεκόμενοι στο χώρο να δίνουν πρώτα αυτοί το παράδειγμα, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία όπως είπε και ο “Κατσούρ” τις προάλλες...