Η αποστολή του ΠΑΣ με ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση είναι οι:

ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, MΠΕΡΙΟΣ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ, ΛΙΛΑ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΤΣΙΚΑΡΣΚΙ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΑΝΘΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΧΕΛΚΒΙΣΤ, ΓΙΑΚΟΣ, ΚΟΝΤΕ, ΒΙΔΑΛ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαρικού Τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος.

Επίσης όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αύριο στις 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση MVP του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε αυτή τη βράβευση, η ομάδα αποφάσισε να δώσει το βραβείο αυτό στους οργανωμένους οπαδούς, που, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αφού δεν έπαψαν να υποστηρίζουν την ομάδα ούτε λεπτό, παρά την πικρία τους για την κακή εμφάνιση.
Το βραβείο θα απονεμηθεί από ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τιμής ένεκεν θα το παραδώσουν στον Δημήτρη Βέλλη, ένα πιστό φίλο και οπαδό της ομάδας μας, ο οποίος δίνει και αυτός τον αγώνα του.
Επίσης θα καθιερωθεί από εδώ και πέρα το βραβείο MVP του ΠΑΣ, να αποφασίζουν οι οπαδοί σε ποιόν ποδοσφαιριστή της ομάδας θα πηγαίνει, μετά από κάθε αγώνα στους «Ζωσιμάδες», μέσω της σελίδας της ομάδας.