Τζάμπα ήττα ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Παρότι έκανε τον Παναιτωλικό να υποφέρει όπως δήλωσε ο ίδιος ο Τραϊανός Δέλλας, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε χωρίς βαθμούς από το Αγρίνιο καθώς ηττήθηκε από τους γηπεδούχους με 1-0.
Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Αποστολόπουλου στο 53', προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στους αντιπάλους τους.
Σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Πάουλο στο 14', ενώ ο ΠΑΣ δημιούργησε στο 78' μια απίστευτη ευκαιρία με Χέλκβιστ και Κόντε (που ήταν ιδιαίτερα απειλητικός σε όλο το ματς) η οποία δεν μετουσιώθηκε σε γκολ λόγω του αλτρουισμού του Σουηδού.
Να σημειωθεί ότι στις εξέδρες βρέθηκαν πάρα πολλοί φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μπράβο, Γιαννιώτης, Μάζουρεκ (63' Ιταμπέλ), Ρόσα, Ντίας (71' Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο, Μαρινάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ (74' Βακράκος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς (62' Λίλα), Γιάκος (73' Χέλκβιστ), Χαλκιαδάκης, Μανθάτης (57' Νικολιάς), Βιδάλ, Κόντε.

* Την επόμενη αγωνιστική (15/04, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη, ενώ την Μεγάλη Τετάρτη στις 19:30 υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης για την αναβληθείσα αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.