Οι πιθανές ημερομηνίες για το «Derby Della Madonnina»

Λόγω του τραγικού θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι, όλα τα ματς της 27ης αγωνιστικής ημέρας της Serie A αναβλήθηκαν και θα γίνουν στις 3 και 4 Απριλίου.
Το μοναδικό ματς για το οποίο θα υπάρχει πρόβλημα είναι το «Derby della Madonnina», ή αλλιώς το Μίλαν-Ίντερ για το οποίο υπάρχουν 3 πιθανές ημερομηνίες. Όμως εξαρτάται από τις πορείες των Γιουβέντους και Μίλαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο αγώνας μπορεί να γίνει στις 25 Απριλίου στην περίπτωση που οι «Ροσονέρι» δεν φτάσουν ως τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ υπάρχει και η περίπτωση το ντέρμπι του Μιλάνο να διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με τον τελικό του Κόπα Ιτάλια, που έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα, να μετακινηθεί για τις 25 Μαΐου.
Όμως, υπάρχει και η περίπτωση, η Γιουβέντους που αντιμετωπίζει τη Μίλαν στον τελικό, να αγωνίζεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο. Στην εσχάτη περίπτωση που και οι δύο ομάδες καταφέρουν και φτάσουν στους τελικούς των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων (ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει στις 16 Μαΐου), τότε το ντέρμπι θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαΐου, οπότε η 38η και τελευταία αγωνιστική θα μετατεθεί στις 24 Μαΐου.