Σωτ. Λυμπερόπουλος: «Ήθελα να δώσω γροθιά στον κομπλεξικό Μίχελ που μας στέρησε το Ευρωπαϊκό»

Οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος ενθυμούμενος την διαιτησία του Λούμπος Μίχελ στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία, όπου με τις αποφάσεις του μας στέρησε το Ευρωπαϊκό.
Ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας των ΑΕΚ, Άρη και Ξάνθης και μέλος εκείνης της Εθνικής, έγραψε:

«Είπα να μην γράψω τίποτα για τα όσα είδαμε στο παιχνίδι που για άλλη μια φορά γίναμε θέμα χλευασμού σε όλο τον κόσμο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όλους μας τραυματίστηκαν ψυχές παιδιών που θέλουν ή έχουν ξεκινήσει με πολλά όνειρα να παίξουν ποδόσφαιρο...θα πω μόνο κάτι γιατί είναι μια στιγμή που πρέπει όλοι να θυμηθούν και να κάνουν ότι σχόλιο θέλουν...Αυτός ο τύπος που λέγεται Λούμπος Μίχελ είναι ο ίδιος που το 1998 στη Ρουμανία μας στερούσε με τα σφυρίγματα του το πρώτο ευρωπαϊκο σε επίπεδο εθνικών ελπίδων με την Ισπανία.
Ήταν ένας κομπλεξικός νέος ρέφερι που όλοι έλεγαν αυτός θα γίνει μεγάλος και θα παίξει πολλούς τελικούς. Εμένα όμως και στην παρέα μας (Καραγκούνη, Ελευθερόπουλο Λάκη, Άντζα, Κωστούλα, Δέλλα, Κιάσσο) και σε πολλούς ακόμη μας στέρησε κάτι μεγάλο. Και σε όλους τους Έλληνες.
Δεν σας κρύβω και δεν ντρέπομαι ήθελα να πάρω φόρα και να του δώσω γροθιά έτσι για να καταλάβει τι θα πει αδικία και ειρωνικό ύφος στην απονομή των μεταλλίων. Λοιπόν κύριε Μίχελ από που πήρες το θάρρος και μπουκάρεις και απειλείς διαιτητές πραγματικά αν έχεις πέτσα πρέπει να φύγεις μόνος σου από την χώρα γιατί τα παιδιά μας δεν θέλουν φάτσες και χαρακτήρες σαν του επιπέδου σου. Κούρασα λίγο, αλλά είναι κάτι που το κρατάω πολλά χρόνια ΗΡΘΕ ο κύριος να μας ξανασυστηθεί... Λαμόγια κ απατεώνες του ευρώ».