Τέλος σαν κύριος ο Λαυδαριάς από την ΑΕΛ

Κύριος πήγε στην ΑΕΛ, κύριος έφυγε. Ο λόγος για τον Ανδρέα Λαυδαριά ο οποίος αποχώρησε από την θέση του βοηθού προπονητή της ομάδας με επιστολή που έστειλε στην διοίκηση των "Βυσσινί". Όπως αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός, οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτηση είναι προσωπικοί.
Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, το Δ.Σ. της ΠΑΕ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ζήση Ντελόπουλο, Σωτήρη Μάρκου, Τάσο Χριστακόπουλο, όλους τους υπαλλήλους των γραφείων, τον προπονητή της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη, τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Φουσέκη, τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Βάνη, το πραγματικά άψογο Ιατρικό team υπό τον κ. Μπασδέκη, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή, τον Γεν. Αρχηγό Γιάννη Παυλίδη,τους φροντιστές Κώστα Τσαρέα και Βασίλη Αγγελάκη και όλους τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ καλύτερη ακόμη συνέχεια στην μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Στη Λάρισα γνώρισα καλούς φίλους και είχα την τιμή να ανήκω στο τεχνικό team αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας με εκπληκτικούς φιλάθλους.

Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω, αλλά αυτό γίνεται σε μια στιγμή που προσωπικά νιώθω όχι μόνο ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε μέχρι τώρα, αλλά και σίγουρος για το μέλλον της ομάδας.

Με τιμή,

Ανδρέας Λαυδαριάς»