Στην ΑΕΛ ο Μόρας

Στην ΑΕΛ, την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα επέστρεψε ο Βαγγέλης Μόρας.
Ο 36χρονος πρώην διεθνής αμυντικός παρουσιάστηκε σήμερα μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα των "Βυσσινί" παρουσία του προέδρου της ομάδας Αλέξη Κούγια. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λάρισας είπε: «Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω εδώ. Την ονειρευόμουν πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω ούτε να υποσχεθώ κάτι. Δεν θέλω να πουλήσω ούτε οπαδιλίκι ούτε τίποτα. Ξέρετε όλοι τι ομάδα είμαι. Ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο είναι η ΑΕΛ. Από μικρό παιδί ήταν αυτό το όνειρο μου. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Επιστρέφω σήμερα για να δώσω ότι δεν έδωσα τον 1,5 χρόνο παρουσίας μου στις δύσκολες στιγμές της ομάδας αυτής. Θα ήθελα να δώσω ότι έχω σε αυτή την ομάδα. Δεν ήρθα ούτε να το παίξω ντίβα. Ούτε γιατί πρέπει να παίξω βασικός.
Θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Με τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό μπορεί η ομάδα να βελτιώνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βοηθήσατε στο να επιστρέψω. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο να συνεχίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Έχει κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο ενώ μπορεί και παραπάνω στο πρωτάθλημα».
(photo από arenalarissa.gr)