Πετράκης: «Ο Κόντε είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα»

Το εγκώμιο του Πέδρο Κόντε έπλεξε ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε σε σχετική ερώτηση:

«Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας κάνουν να είμαστε χαρούμενοι. Καταρχάς ήταν άδικος ο αποκλεισμός μας στο κύπελλο. Από εκεί και πέρα, είχαμε να κερδίσουμε από 28 Οκτωβρίου στην έδρα μας, παρότι δικαιούμασταν σε άλλα ματς τη νίκη, ενώ είχαμε 32 χρόνια να κερδίσουμε τη συγκεκριμένη ομάδα στην έδρα μας. Τη θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα. Σαν αποτίμηση του ματς, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες στην αρχή, τακτικά το ελέγξαμε στη συνέχεια. Κερδίσαμε δίκαια σήμερα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον κόσμο μας που μας βοήθησε», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Έχω ξαναπεί ότι ο Κόντε σαν πακέτο είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα δεν του λείπει τίποτα, είναι τεράστια η βοήθειά του. Εμείς έχουμε τον Κόντε, αλλά έχουμε και άλλους 10 και όσους μπαίνουν αλλαγή για να αναδειχτεί η αξία του. Σέβομαι όσα είπε ο κ. Ουζουνίδης, αλλά δεν συμφωνώ. Όλοι οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους. Ο Μπετρά βοήθησε πολύ να αξιοποιήσουμε τον Πέδρο. Όλοι έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα».