Με εκτελεστή τον Κόντε ο ΠΑΣ 2-1 τον Παναθηναϊκό! (video)

Με εκτελεστή και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στους "Ζωσιμάδες" με 2-1! Ένα ακόμη ματς που ο Ισπανός φορ έκανε επίδειξη της εκτελεστικής του δεινότητας και της κλάσης του, μιας και σε 9 ματς στο 2018 έχει σκοράρει 9 φορές!
Ο Κόντε ήταν για ακόμη μια αναμέτρηση το σημείο αναφοράς και με 2 γκολάρες (30', 45+1') έδωσε την νίκη στην ομάδα του για την 21η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός μείωσε με αυτογκόλ του Γαρουφαλία στο 69ο λεπτό. Ο Ίβηρας στράικερ έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα (17 συνολικά) και είναι τρίτος σκόρερ στην Σούπερ Λιγκ.
Πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στους 25 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό που έπεσε στην 10η θέση της κατάταξης.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Γιάκος (73' Βιδάλ), Μανθάτης, Γαρουφαλιάς, Μπουκουβάλας (84' Αποστολόπουλος), Μπετρά (79' Μπέριος), Κόντε.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Κάτσε, Τζανδάρης (55' Άλτμαν), Λουντ (79' Πίσπας), Ινσούα, Δώνης, Μυστακίδης (64' Χατζηγιοβάνης).

* Την επόμενη αγωνιστική (18/02, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις: