Σούπερ ματς στην Ανδαλουσία: Σεβίλλη-Μπέτις 3-5!

Ένα σπουδαίο ματς είδαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», όπου η Σεβίλλη υποδέχθηκε την Ρεάλ Μπέτις.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν πολύ μεγάλη νίκη από την συμπολίτισσα με 3-5, σε ένα ντέρμπι που δικαιολόγησε και με το παραπάνω τη φήμη του!
Η ομάδα του Κίκε Σετιέν πήρε δύο φορές το προβάδισμα (στο 1' με τον Ρουίθ και στο 21' με τον Φεντάλ) ωστόσο ισάριθμες οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση (στο 13' με τον Μπεν Γεντέρ και στο 40' με τον Κιάερ).
Το διπλό χτύπημα ωστόσο που έδωσε η Μπέτις μέσα σε ένα τρίλεπτο (πρώτα με τον Ντουρμίσι στο 63' και έπειτα με τον Λεόν στο 65') ήταν πολύ δυνατό για να συνέλθει η Σεβίλλη.
Διότι μείωσε μεν γρήγορα (με τον Λανγκλέ στο 67'), ωστόσο απέτυχε να αξιοποιήσει την πίεση και τις ευκαιρίες της ως το τέλος.
Ήρθε λοιπόν ο Τέγιο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να της δώσει τη χαριστική βολή και υπογράφοντας την πρώτη νίκη της Μπέτις έπειτα από οκτώ ντέρμπι της Ανδαλουσίας, να αμαυρώσει το ντεμπούτο του Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της Σεβίλλης.