Στην Ανόρθωση ο Στρούνα

Όπως σας ενημερώσαμε από τις 26/01, ο Αντράζ Στρούνα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Ο διεθνής Σλοβένος πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, της Χαρτς και της Νιού Γιόρκ Σίτι, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 18 μηνών με την Κυπριακή ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Σλοβένο αμυντικό Αντράζ Στρούνα για τον επόμενο 1μιση χρόνο.
Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας. Ο Στρούνα ξεκίνησε στην καριέρα του στην Portorož Piran, ομάδα της πατρίδας του, στην οποία παρέμεινε για ένα μόλις χρόνο πριν μετακομίσει στην ΦΚ Κόπερ, επίσης ομάδας της πατρίδας του, όπου και αγωνίστηκε για τρία χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2010.
Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του για χάρη της ΚΣ Κρακόβια, ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Πολωνικό πρωτάθλημα για να ακολουθήσει μετά από τρία χρόνια η απόκτηση του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, καταγράφοντας μάλιστα 89 συμμετοχές με την φανέλα της Ελληνικής ομάδας. Τελευταίες του ομάδες ήταν η Σκωτσέζικη Χέρτς και New York City που αγωνίζεται στο MLS.
Καλωσορίζουμε τον Αντράζ Στρούνα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια λαμπρή παρουσία με τα χρώματα της Ανόρθωσης!»