ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ακόμη μία ισοπαλία προστέθηκε στο ενεργητικό του ΠΑΣ Γιάννινα για την φετινή σεζόν. Οι μοναδικές διαφορές ήταν το σκορ και ο αντίπαλος.
Η ομάδα των Ιωαννίνων υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής για την 16η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, ή αλλιώς την 1η του δεύτερου γύρου. Οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) και παρότι οι "Ζωσιμάδες" συνεχίζουν να είναι μία από τις ελάχιστες έδρες που δεν έχουν δει την ήττα του γηπεδούχου στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο ο ΠΑΣ δεν πέτυχε το "τρίποντο".
Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ. Ο μεν ΠΑΣ με τις πολλές ευκαιρίες του Κόντε και την τεράστια ευκαιρία του Σολτάνι στα τελευταία λεπτά και ο δε Αστέρας με τον Σελίν στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89' Σελίν), Ισνάλδο (64' Κυριακόπουλος), Μανιάς (85' Γκοντό).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62' Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46' Βιδάλ), Μανθάτης (78' Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε.

* Την επόμενη αγωνιστική (14/01, 19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ.