"Πάνθηρας" ο ΠΑΣ Γιάννινα!

"Πάνθηρας" ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη καθώς πήρε μεγάλο "διπλό" επί του Πανιωνίου με 0-1! Σκόρερ ήταν ο Θέμης Τζημόπουλος με κεφαλιά στο 91'!
Στην αναμέτρηση που έγινε για την 19η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, οι Γιαννιώτες μετουσίωσαν σε νίκη και βαθμούς την υπεροχή τους και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη βάζοντας τέρμα στο σερί των ισοπαλιών και την "άδικη" απώλεια βαθμών.
Μάλιστα αυτή η νίκη ήρθε την ημέρα που ο Γιάννης Πετράκης συμπλήρωσε 4 άκρως επιτυχημένα χρόνια στον πάγκο του "Άγιαξ της Ηπείρου" όντας ο πιό επιτυχημένος προπονητής του και ο αναμορφωτής της ομάδας με τον οποίο έγραψε "χρυσές" σελίδες στην Ιστορία του.
Τέλος αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, στο 34' με τον Λάμπρου ο Πανιώνιος και στο 43' με ωραίο σουτ του Γιάκου ο ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63' Γεσίλ).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (73' Χαλκιαδάκης), Βιδάλ (87' Σκόνδρας), Μπετρά (59' Μανθάτης), Κόντε.

* Την επόμενη αγωνιστική (04/02, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.