Με... σπασμένα φρένα η Μπάρτσα του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος να σταματήσει την Μπαρσελόνα; Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 34'; η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με σόου του Σουάρες και τον Μέσι να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα με τρομερό φάουλ, επικράτησε με 2-4 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο "Ανοέτα" και παραμένει αήττητη σε Ισπανία και Ευρώπη! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αήττητη ομάδα στα 5 μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!
Σόου από τον Λουίς Σουάρες που σκόραρε δύο τέρματα, με τον Παουλίνιο να προσθέτει ένα και τον Μέσι να βάζει στο φινάλε το… κερασάκι στην τούρτα με απίθανη εκτέλεση φάουλ.
Ο Γουίλιαν Ζοσέ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πριέτο άνοιξε το σκορ στο 11', με τον Χουάνμι στο 34' να γράφει το 2-0, έχοντας μπόλικη δόση τύχης, καθώς το σουτ του κόντραρε στον Σέρζι Ρομπέρτο.
Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και ίσως αρκετοί εκείνη την στιγμή σκέφτηκαν πως ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα της Μπαρσελόνα. Μεγάλο λάθος! Με τρομερή αντεπίθεση έφεραν… τούμπα την Σοσιεδάδ και πρόσθεσαν ακόμη ένα τρίποντο! Ο Παουλίνιο στο 39' μείωσε το σκορ, με τον Σουάρες στο 50ό λεπτό να σκοράρει με απίθανη λόμπα για το 2-2. Ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα και στο 71' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Μέσι στο 85ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ με τρομερή εκτέλεση φάουλ!