Αποχαιρετά τον Μασκεράνο η Μπαρσελόνα

Με μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που θα γίνει αύριο στις 11 π.μ. τοπική ώρα, η Μπαρσελόνα θα τιμήσει τον Χαβιέρ Μασκεράνο ο οποίος φεύγει οριστικά από την ομάδα μετά από 7.5 χρόνια και 17 τίτλους, μεταξύ των οποίων και δύο Τσάμπιονς Λιγκ, το 2011 και το 2015.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο "Auditorium 1899" του Καμπ Νου και θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μαζί με ολόκληρη την πρώτη ομάδα. Βέβαια, το "αντίο" στους συμπαίκτες του ο 33χρονος υπαρχηγός της Εθνικής Αργεντινής το είπε τη Δευτέρα, σε γεύμα που παρέθεσε στο εστιατόριο "Via Veneto" της Βαρκελώνης, στο οποίο έδωσαν το "παρών" όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες της ομάδας.
Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Μασκεράνο πριν από τη σέντρα του Derbi Barceloní με την Εσπανιόλ στο Καμπ Νου την Πέμπτη για τα προημιτελικά του Copa del Rey. O "Μάσκε" θα βρίσκεται στο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται.
Η επόμενη μέρα για τον Αργεντίνο περιλαμβάνει το Πρωτάθλημα της Κίνας και την Χεμπέι Φόρτσιουν, μεταγραφή που θα αποφέρει 10 εκ ευρώ στα ταμεία της Μπαρσελόνα. Όπως σας έχουμε πει σε παλαιότερο άρθρο, την φανέλα με το "14" θα φοράει πλέον ο Φιλίπε Κοουτίνιο.