Συνεχίζει την επέλαση ο Άρης!

Σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, με την παρουσία χιλιάδων οπαδών και των δύο ομάδων, ο Άρης πανηγύρισε μεγάλη νίκη στη Δράμα επί της Δόξας, για την 7η αγωνιστική της Football League συνεχίζοντας έτσι την επέλασή του!
Την κατέκτησε με τον... αγαπημένο του τρόπο, με ανατροπή. Οι "Μαυραετοί" άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος, έχασαν κλασική ευκαιρία για δεύτερο γκολ, αλλά τελικά ηττήθηκαν 1-2 από τους Θεσσαλονικείς. Αυτή ήταν η τρίτη ανατροπή των "Κιτρίνων" σε επτά παιχνίδια. Το σύνολο του Σπανού έκανε το "επτά στα επτά" και ξέφυγε στη βαθμολογία, καθώς είναι πρώτος και η δεύτερη Παναχαϊκή είναι στο -5!
Η αναμέτρηση είχε γρήγορο ρυθμό σε όλο το πρώτο 45λεπτο. Οι φάσεις δεν ήταν πολλές, αλλά όσες έγιναν, ήταν "καθαρές" και σημαντικές. Οι μονομαχίες σκληρές και η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ ήταν η Δόξα Δράμας. Ο Κάσες βρέθηκε έξω από την περιοχή των Θεσσαλονικέων, έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση, ξεγέλασε τον Καντιμοίρη και κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Ο Άρης σου έδινε την αίσθηση ότι ήθελε να απειλήσει και να φτάσει σε τελική, αλλά δεν μπορούσε.
Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, διέγνωσε το πρόβλημα στη δημιουργία και προέβη νωρίς σε δύο αλλαγές. Έως το 51' είχε κάνει δύο αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς Πλατέλλα και Παυλίδη, αν και η Δόξα απείλησε πρώτη, με τον Κάσες να σουτάρει και τον Καντιμοίρη να διώχνει στη δεξιά του γωνία. Ο Μπαργκάν έβγαλε μπόλικη ενέργεια στο β' μέρος και από δική του ενέργεια προήλθε η ισοφάριση. Στο 60' ο Παυλίδης προσπάθησε να σουτάρει, ο Μπαργκάν πήρε τη μπάλα από πλάγια, γύρισε και ο Διαμαντόπουλος την έσπρωξε σε κενή εστία για το 1-1.
Είχαμε μπει πλέον στο τελευταίο τέταρτο και το μομέντουμ ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο 77' ο σκόρερ Διαμαντόπουλος πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Παυλίδη και αυτός με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-2)!
Στα λεπτά που ακολούθησαν η Δόξα Δράμας ανέλαβε τον έλεγχο του ματς. Είχε τη μπάλα στην κατοχή της και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δυσκολευόταν να παράξει ευκαιρίες. Ο Άρης κράτησε με σχετική ευκολία το υπέρ του 2-1 και πανηγύρισε ένα πολύ σπουδαίο "διπλό". football league news