Ζήτησε συγγνώμη ο Χιμένεθ

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ για τη χειρονομία του προς το φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού, στο χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τους «Πράσινους». Η σημερινή του δήλωση μέσω της οποίας ζητάει συγγνώμη:
«Βρίσκομαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για τη συμπεριφορά μου στο χθεσινό αγώνα.
Καταλαβαίνω απόλυτα και όσους έχουν σπεύσει να με καταδικάσουν. Σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής και προπονητικής μου καριέρας ποτέ δεν κρύφτηκα και ουδέποτε αρνήθηκα να αναλάβω τις ευθύνες μου. 
Είμαι ειλικρινά μεταμελημένος και οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη πρώτα απ’ όλα απέναντι στην ομάδα μου, η Ιστορία και το ήθος της οποίας δεν συνάδουν με τέτοιες συμπεριφορές.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω τον κόσμο του Παναθηναϊκού, απεναντίας τους σέβομαι απόλυτα, όπως και την ομάδα τους, και η άσχημη αντίδρασή μου είχε να κάνει με έναν συγκεκριμένο οπαδό, ο οποίος από την αρχή του αγώνα με έβριζε στα Ιταλικά πίσω από τον πάγκο μου. 
Ούτε αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ή ελαφρυντικό για εμένα. Για μια ακόμα φορά ζητάω συγγνώμη από όλους όσους πρόσβαλα με την συμπεριφορά μου».